Om oss

Snack om Idrott startades av två elever på Gymnastik- och Idrottshögskolan i Stockholm som läser GIH’s Tränarutbildning. Efter många intressanta diskussioner före, under och efter föreläsningarna så kom idén fram att vi borde spela in vårat Snack om Idrott. Varför inte spela in en egen podcast och släppa den? . Sagt och gjort. Tillslut fick ordning på tekniken och började spela in avsnitt. Nu är målsättningen att så ofta som möjligt samlas för att Snacka om idrott och spela in det. Vi kommer även att publicera egna artiklar eller blogginlägg om ämne som intresserar oss inom idrotten.

Här kommer en kort presentation av personerna bakom Snack om Idrott.

Daniel Cortobius

Studerar som sagt Tränarprogrammet på GIH, tredje året. Utöver studierna har Daniel en anställning som träningssamordnare i Tureberg FK, för junior och senioraktiva. Han har även andra uppdrag som anställd fystränare i handbollsklubben Rimbo HK Roslagen, uppdrag åt Svenska Friidrottsförbundet, samt tränar ett par löpare i Rånäs 4H med inriktning medel- och långdistans.

”Träning ska för mig förknippas allt som oftast med prestation, men i det begreppet ska vi inte glömma att det ska vara roligt att träna och tävla. Genom vetenskapen och den akademiska världen kan vi kombinera beprövad erfarenhet med vetenskap för optimering av prestation. Det finns inga hemligheter, där delar jag gärna med mig av mina åsikter och tankar kring träning och tävling”

Daniel Cortobius

Niklas Westblad

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *